Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.10.2006, 12:15   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez REi
W dzisiejszch czasach lepiej nie zostawiac baterii w laptopie - powod? 8mln baterii wyprodukowanych przez sony (laptopy Apple, Dell, HP, Toshiba) ktore staraja sie przyjac zbyt duzy ladunek (nie przestaja sie ladowac po osiagnieciu 100%) co grozi ich wylaniem, przegrzaniem a w ekstremalnych przypadkach ekspolzja - na dzien dzisiejszy z owej felernej partii eksplodowalo 47 baterii ale lepiej bic ostroznym niz pozniej przeklinac
Cały czas się przymierzam, żeby sprawdzić, czy nie mam jednej z tych wadliwych baterii, ale nie mam okazji rozkręcić obudowy, bo komputera nigdy nie wyłączam. Ale zrobię to w końcu i.. mam nadzieję, że okaże się, że mam Bo wtedy mi wymienią na nową, a ta jednak - pomijając wadliwość - jest już po prostu zużyta.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post