Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.10.2006, 22:39   #104
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
No co ty, od niego to nawet najzwyklejszy Radeon 9550 za 120-140 złotych jest ponad 2 razy szybszy..
No i...? Bo akurat też mam tą kartę... Jak chce sobie w coś pograć, to gram bez problemu (choć przyznam rzadko i nie jestem w nowościach). Jak do tej pory tylko Path of Neo nie chciało mi na niej pójść, ale i nie żałuję

Rozumiem, że przy modernizacji całości, o której pisałeś, warto się zastanawiać nad wymianą na coś mocniejszego, ale karta przejściowa? IMO szkoda pieniędzy.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post