Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.10.2006, 02:26   #1
gilmour
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.10.2006
gilmour w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Coś Się Dzieje Z Moją Nagrywarką Nec 2500a, Pomocy!!!

WITAM!
Coś dziwnego dzieje się z moją nagrywarką NEC 2500A otóż wszystko było OK do wczoraj bo chciałem zgrać płytę na twardy dysk za pomocą DVD SHRINKA o i płyta zamiast zgrywać mi się około 12minut to zgrywała mi się dwa razy dłużej bo 24minut, potem chciałem nagrać tą płytę i to samo było płyta nagrywała mi się dwa razy dłużej niż zawsze (nagrywam prędkością x4) przy czym w trakcie nagrywania ciągle nierówny był bufor odczytu i zapisu to znaczy ciągle skakał, no i dioda zawsze przy wypalaniu cały czas się święciła a teraz co chwila co sekunda gaśnie i znowu sie zapala, czyli poprostu nagrywarka mi tak skokowo nagrywa płyty no i trwa to dokładnie dwa razy dłużej niż normalnie (do tej pory płyta nagrywała mi sie prędkością x4 około 13minut a teraz 26! ) zgrywałem i nagrywałem już kilka płyt różnego rodzaju i cały czas jest to samo,
dodam że rok temu miałem ten sam problem ale wtedy wgrałem BIOSA 1.0A no i było OK a teraz znowu jest to samo a nowszego BIOSA do wgrania już nie ma, co robić poradzcie coś!!!!!!!!!
z góry wielkie dzięki
gilmour jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online