W tej chwili mam Benq DW 1655 z LS. Mam ja kilka tygodni. Narazie nie mam z nia problemow. Wszystko ladnie dziala (no moze za wyjatkiej jednej plyty ktora stacjonarny otwarzacz dvd odtwarza a moja nagrywarka w ogole plyty nie widzi...).
Ale mam mozliwosc wymiany (i dokonac malej doplaty ktora zniose

) i wymienic ja na jakiegos LG.
1. Czy oplaca sie zmienic z DW 1655 na jakiegos innego LG-ka oczywiscie z obsluga LS. Naped musi miec czarny panel.
2. Prosze o napisanie w kolejnosc od najlepszego rozwiazania do najgorszego? (wystarcza 3-5 opcji

, wystarcza same modele) Naped tak mniej wiecej mial by byc do 170zl. Oczywiscie jesli naped bedzie kosztowac 180 to tez wezme
Jesli chodzi o napedy dvd to niezabardzo jestem w temacie i niebardzo wiem na co patrzec, a chcial bym miec b.dobry naped. A na gdzies na forum czytalem w temacie o Benq DW 1655 ze nieraz ma problemy z odczytem tanich plyt. Jak dotad nagrywlem tylko na verbatimach. Ale niestety koledzy nagrywaja na nieco innych plytach
Bardzo prosze o wasze sygestie i o nie odsylanie do innych tematow ani do testow bo za duzo one mi nie pomoga...