Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2006, 14:06   #13
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ryba120
W końcu zdecydowałem się na wymianę oryginalnych wkładów na zamienniki.
Skończył mi się tusz w dwóch czarnych wkładach. Zamienniki marki UNINK kupiłem TU na allegro.
Muszę przyznać, że jakość tuszu jest bardzo dobra, a nawet czerń jest bardziej wyrazista jak w oryginałach. Wymiana chipa nie sprawia najmniejszych problemów. Drukarkę mam na gwarancji, ale zdecydowałem się na zastosowanie tanich zamienników z czystych względów ekonomicznych. Po trzech wymianach kompletu zamienników zwraca się koszt nowej drukarki, a że dużo drukuję powinno to nastąpić dość szybko.

Zaraz po wymianie na zamienniki wydrukowałem ok 100 zdjęć formatu 10x15 i jest naprawdę OK.
Mam nadzieję, że zamienniki tuszy kolorowych będą też tak dobre jak czarne.

Pozdrawiam.

Odradzam!

Dzisiaj dostałem przesyłkę z tymi zamiennikami. Porażka na całej linii. Sama wymiana chipa jest prosta i to wszystko. Z pojemnika tusz sam wycieka, co prowadzi do zabrudzenia głowicy i podejrzewam, że z czasem jej zniszczenia. ODRADZAM JESZCZE RAZ!!!