Witam
Około 2 dni temu podpisałem zamówienie na założenie telefonu w TPSA. Powiedzieli, że mają około 1 miesiąca na podłączenie wszystkiego, ale postarają się zrobić w 2 tygodnie. (tepsa ma u mnie za to plus

) Jeden monter powiedział mi, że był w TPSA na jakims szkoleniu i dowiedział się, że od października chcą wprowadzić promocję na neostradę - za cenę neostrady 512 dostanie się 1024. Nie wiedział dokładnie o co chodzi i nie jest pewien czy wprowadzą ją (plotka?). I teraz pytanko... Czekać do 16 października (obecna promocja kończy się 15 października!)?
Poszedłem do telepunktu i tam nic nie wiedzą lub nie chcą powiedzieć. Przedemną w kolejce stało 5 osób i 4-ry z nich kupowało neostradę. Jak wychodziłem kolejka liczyła już 6 osób. Nie chce mi się wierzyć, że chcą znów wprowadzić nową (jeszcze lepszą) promocję. Może chodzi o coś takiego jak przy migracji z 128 na 256, że trzeba było mieć 128 przez 1 rok? ... Nie wiem co o tym myśleć. Wydaje mi się, że argumenty na plus za wprowadzeniem takiej promocji na miejscu tepsy to:
- promocja Netii (promocja studencka 640/160 za 50zł; limit 40 GB UPLOAD+DOWNLOAD)
- myśleli, że więcej ludzi podpisze umowę?
- jak zrobią taką promocje 1 Mbit za 50zł to wykończą wszystkie firmy, które zakładają internet w blokach
- Wszyscy przejdą do tepsa??
-
http://www.internetstandard.pl/news/98824.html - boją się?
- Niedawno czytałem, że jakieś wysokie stanowisko obiął specjalista od sprzedaży ( nie jestem pewien czy to o tepse chodziło).
Panowie i oczywiście drogie panie to wszystko co wypisałem mnie nie przekonuje nad wprowadzeniem jeszcze lepszej promocji na neostradę. Macie jakieś pomysły na argumenty dla Tepsy?
Przekonajcie mnie żeby poczekać
Pozdrawiam