Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2006, 09:44   #12
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Unhappy

Cytat:
Napisany przez joujoujou
A od razu nie pójdzie?

Wczytać do vdm i dać na x264

Tak pytam, bo sam jestem zainteresowany.
no niestety ani VirtualDub ani VDM nie obsługują ani x264, ani matroski. (jeśli się to czymś różni)

wczoraj zanim dostałem drgania powieki i wyłączyłem komputer....nie mogłem nic zrobić GordianKnotem, bo się coś ****iło z kodekiek x264 po przeinstalowaniu nowy zestaw zaskoków....chyba trzeba będzie jednak zrobić to co Mily_ zawsze doradzał...

* Avidemux
* ELDER
* ffdshow
* ffmpeg
* GordianKnot
* Handbrake: a multi-platform, multithreaded DVD to MPEG-4 ripper/converter.
* LiVES
* MeGUI
* MEncoder
* pspVideo9
* RealAnime
* StaxRip
* TCVP
* VLC media player: a cross-platform video player and streaming solution.

http://developers.videolan.org/x264.html

no jeszcze mi vd przestał działać

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 07.10.2006 o godz. 10:41
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post