Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2006, 22:42   #74
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez prometeusz
chyba chodzilo mi o zdjecia
Wiec jeszcze o demnie z troche innej strony.
Mianowicie - zawsze uwielbialem dobre brzmienie ( z czasem zaczalem sluchac niemalze wszystkiego)- mialem wiec swoj kacik w mieszkaniu i wieczorami czesto zasiadalem nawet na kilka godzin by sluchac i sluchac - wiekszosc z was siedziala w tym czasie tu na smietniku w wygodnych fotelach przed monitorami.
Natomiast od ponad dwu lat - to mniej wiecej od czasu jak troche mnie wiecej zaczelo byc na forum nie slyszalem w zasadzie mojego sprzetu.
Niestety obowiazki a teraz trzeba zas uwazac na synka, bo jak mu juz cos wpadnie w rece to zniszczone.
Wiec powoli zaczynam to samo odtwarzac w samochodzie - na poczatku myslalem ze nigdy podobnego brzmienia w samochodzie sie nie wyciscnie - jednak bardzo sie mylilem i z tad tez ta moja pogon za czyms co pozwoli choc w aucie na chwilke o wszystkim zapomniec, a bedzie tego dziennie jakies 1,5h. Wiec dla czego nie robic rzeczy sprawiajacych wielka satysfakcje
cie wszyscy rozumieją, większość ma podobnie, kup se dobre słuchawki
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post