Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2002, 22:28   #1
forest
odgrzewany user

Data rejestracji: 20.10.2001
forest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
--->Wejdź, możesz pomóc, zaginął przyjaciel mojej znajomej !!!:(<---

Może ktoś uzna, że nie powinienem tego tutaj zamieszczac, ale wybaczcie to dla mnie osobisty dramat.
Obiło mi się to o uszy w TV, ale nie wiedziałem o kogo chodzi.
Chłopak, który zaginał jest bliskim przyjacielem mojej znajomej.
<b>
Rodzice zaginionego Michała Marcinkowskiego z Poznania uprzejmie proszą o pomoc w poszukiwaniu chłopca. Michał znał i kochał Tatry. Przyjechał dnia 5.10 br. do Zakopanego z zamiarem fotografowania gór w szacie jesiennej. Aby uspokoić mamę przekazał telefonicznie wiadomość o szczęśliwym przybyciu na miejsce. Telefon wykonał o godzinie 900 rano i była to ostatnia wiadomość. W dalszą drogę mógł udać się autobusem, być podwieziony lub iść pieszo. Posiadał przy sobie sprzęt fotograficzny marki NIKON F80 i statyw. Mógł w czasie drogi mieć sprzęt schowany w plecaku. Uzgodnił z rodzicami powrót do Poznania na wtorek rano dnia 8.10 br.
Rodzice zwracają się z prośbą do wszystkich ludzi o przekazanie wszelkich wiadomości na temat syna
-pod numer telefonu 0506 983 991
-policja 997(darmowy)
-POLICJA ZAKOPANE 0 prefiks 18 2013211 wew. 458
Również proszę o rozesłanie pocztą elektroniczną (E - mail) wiadomości do swoich znajomych prośbą o wydrukowanie zdjęcia Michała i rozklejenie go na dworcach i innych ważnych punktach miast i miasteczek.</b>

Jeśli ktoś może pomóc, niech to uczyni.
f.
Dołączone pliki
File Type: zip z_a_g_i_n_ą_ł.zip (94.7 KB, 31 oglądane)

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent
-Fundamental of Chess 1883
forest jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online