Rzeczywiscie temat dziwny. Nalogi - palenie, komputer i militaria... M@X jak sama nazwa wskazuje to waga ciezka - wskazowka lekko powyzej 100 kg. Cotygodniowe strzelanie z kolegami, wypacanie ogromnych ilosci wydzielin, marsze w pelnym ciezkim oporzadzeniu, z bronia itd. przez wiele godzin. Czuje sie dzieki temu duzo lepiej. Nigdy nie zaczlbym biegac, bo bieganie bez celu to dal mnie glupota. Tu mam motywacje - i ciesze sie ze porawilo mi sie samopoczucie wraz ze zrzuceniem wagi... Sadze ze czlowiek... powinien miec nalogi! Moze to brzmi kontrowersyjne ale zestaw nalogow jak zestaw innych cech w pewien sposob Cie definiuje - sa ludzie ktorych nie potrafimy sobie wyobrazic bez papierosa, malej czarnej czy pisania krotkich wiadomosci na telefonie co chwila. Nie mowcie ze tak nie macie ;-). Sa nalogi, przedmioty i zachowania ktore w nas wrastaja i bez ktorych po prostu nie jestesmy soba. Ja sadze ze to dobre. I dopoki nalog nie wplywa znaczac na otoczenie (tj. pod wplywem alkoholu nie spuszczamy nikomu nierzadko niedyskretnego w*******u) to mozna to uznac za aspekt spoleczny ;-).