Witam !
Cytat:
Napisany przez rork
Wyścig było trochę nieciekawy, Schumacher ma tylko teoretyczne (no chyba, że złoży zamówienie na cud gdzie trzeba  ), Toyota nadspodziewanie dobrze (opony miały tu decydujące znaczenie), a tak poza tym to trochę żal, że nie pozwolono kubicy wyprzedzić Heidfeld'a wcześniej - przed jego wycieczką na pobocze - bo moim zdaniem mógł powalczyć jeszcze z Toyotami. BMW w obecnej dyspozycji stać na miejsca 6,7 i nic więcej, może 4,5 na niektórych torach. Czekamy na przyszły sezon  .
ps. Ciekawe gdzie trafi Robert i czy w ogóle gdzieś trafi 
|
A skąd wiadomo, że nie miał wcześniej "pozwolenia" na wyprzedzenie Heidfeld'a ?? I czy takie pozwolenie wogóle musiał mieć ?
A szans na wyższą lokatę raczej nie było ... niestety
Mam wrażenie - może się mylę, że akurat na tym torze bardzo liczyło się kto z jakiego miejsca startował - wyścig w miarę ułożył się już na początku ...
Oczywiście oglądałem od 6:58 w łóżku - i może dlatego teraz ledwo żyję (bo szedłem spać o 2:30 w sobotę

)
Cytat:
Napisany przez demek
(...) pech mistrza niestety, bo pokazal alonso gdzie jego miejsce, doprowadzil, ze zakochany w sobie czlowieczek znowu bedzie mistrzem swiata
|
O Alonso nic nie wiem - ale o Schumacherze słyszałem, że też jest zakochany w sobie itd.
Pozdrawiam
ro29