lopus przyznam szczerze, że z nagrywania jestem zielony. Po prostu aż do dzisiaj nie musiałem nagrywać .iso, tylko co najwyżej wypalić zwykłego avika
Ok wracając do tematu. Udało mi się :o Ale nie bez problemów. Otóż podczas zapisu w INFO pojawiły się dwa wpisy :
Błąd odczytu sektora 125685
Błąd odczytu sektora 125686
Poza tym wszystko ok. Tylko czy te błędy odczytu sektora nie spowodują w późniejszym czasie jakiś problemów ?
No i muszę jeszcze wspomnieć, że CDROM miał lekkie problemy z odczytem tej płyty. Zachowywał się tak jakby płyta była lekko zarysowana czy zabrudzona.
Aha. Wszystko normalnie chodzi, instaluje się itp.
Jeszcze dwie sprawy.
1)Rozumiem, że tę płytę będę mógł już normalnie wszędzie odczytać i do niczego nie przyda mi się ten wirtualny dysk ? (nie to żebym chciał go kasować, ale wolę się upewnić, bo kiedyś miałem też utworzony wirtualny dysk z grą i np. nie mogłem zmieniać nazwy woluminu czy coś. W każdym bądź tamten wirtualny cd był mi potrzebny żebym w ogóle mógł uruchomić gierkę)
2)Czy z wypalaniem CD2.iso mam postępować identycznie ? Nie ma jakiś dodatkowych rzeczy do zrobienia w związku z tym że to drugi dysk ?
Pozd.