No to macie problem i nauczke, nie kupujcie nowosci, poco przeplacac i miec problemy ? Lepiej poczekac az sie sprawa wyjasni i bedzie wiadomo co dany model danej firmy oferuje nie lepiej bylo kupc LG32x i przerobic na 40x (albo jakiegos Liteona 40x) ? Byloby taniej i by chodzilo ok.
Ja mam LG32@40 nagrywam audio x12 (faza testow - potem wskocze na 16 jak nie bedzie reklamacji od kolesi ) i jeszcze nie bylo plytki ktora by przeskakiwala lub trzeszczala :-) a nagrywalem na :Verbatim pastel , Verbatim metalazo ,Tdk (nie pamietam jakie - w slimach, czerwone) wlasciwie najwieksze zaufanie mam do Verbatimek kazda ktora wloze do napedu nagrywa sie bez problemu i chodzi bez problemu, no dobra koncze juz nudzic przeciez kazdy chce poczytac jeszcze inne posty , no nie
P.S.
Teraz musicie czekac no nowy bios, mysle ze on powinien cos poprawic o ile ten problem wystepuje u wiekszej ilosci urzytkownikow a nie tylko u kilku pechowcow . { A moze nie wlaczyliscie kalbracji mocy lasera ? Moze to cos by pomoglo? )