Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.10.2006, 17:19   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez gilmour
witam!
może Wy mi pomożenie, może ktoś jest znawcą w tym temacie, otóż planuje kupić sobie głośniki 2.1 Logitech Z-4e około 300zł, albo Logitech Z-2300 THX około 550zł, i mam w kompie zintegrowaną kartę dzwiękową, no ale słyszałem że odzielna karta dzwiękowa dużo by poprawiła jakość dzwięku, co Wy o tym sądzicie nie chcę wydawać dużo kasy na kartę dzwiękową dlatego wpadł mi w oko taki model: Creative Sound Blaster Audigy SE za 100zł, czy ktoś ma tą kartę dzwiękową, albo też jakąś inną i może sie wypowiedzieć w temacie czy warto kupować

ps. nie wiedziałem w którym miejscu forum zacząć ten temat bo nigdzie nie było o kartach dzwiękowych pozdrawiam serdecznie
Nie warto kupować nowych Live'ów i Audigy'ch

Są bardzo okrojone, bez procesorów efektów, które to obecnie są realizowane software'owo obciążając procesor komputera

Najlepszym rozwiązaniem będzie przykładowo taki Live jak TEN

Do 50-60zł powinieneś się zmieścić

To karty w pełni obsługiwane sprzętowo i taka nastarczy ci aż nadto

A brzmienie o niebo lepsze od zintegrowanych...