Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2006, 22:39   #84
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
a czemu nie trafiony raczej trafny bo nadal wszystcy mnie pytaja jakbym z cyrku uciekl "pan to leworeczny jest? " i co ma znaczyc zdziwienie tej osoby
ja też czasami mam takie pytania, jestem praworęczny, ale jak coś jest mi akurat wygodniej zrobić lewą to robię.

nigdy nie będę kroił chleba lewą ręką, ale wbijanie gwoździ idzie mi całkiem dobrze. kilka razy mało nie obraziłem towarzystwa, bo jest jakiś mit, że lewą ręką się nie polewa....a jak kurde lewa jest bliżej to mam się wyginać coby prawą było?

jak pomagamy sobie z sąsiadem z działki w różnych robotach to jest niezły duet, że on jest leworęczny - tam gdzie wygodniej coś zrobić lewą robi on a gdzie prawą ja
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post