Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2006, 10:54   #892
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Slavekx

... też mnie to interesuje...
Mam 111D + oficjalny FW 1.29 i nagrywam tylko na Platinium DVD+R.
Który z FW-ów jest dla mnie najlepszy?
Może jakieś szczegóły o nich...?

P.S.
Tylko, baaaardzo proszę, bez jakichś tam " " i "BYŁO", a jeśli już, to może linki do tych informacji...
W nagłówku wyraźnie widzę:
Dyskusja: Pioneer DVR-111DBK by VIZZARD... i ani słowa o tym, że: tylko dla super oczytanych, super zorientowanych, a reszta - WON!
Znalazło się to już wcześniej...

Poza tym drogi kolego!

Jak zauważyłeś każdy ma swoją drogę w kompletowaniu wiedzy, w tym przypadku na temat Pioneera 111

Lecz żeby pojąć niektóre rzeczy, niektóre rzeczy należy już wcześniej pojąć

Co pewnien czas pojawia się ktoś kto przedstawia się jako zielony

I trzeba przerabiać z nim całą podstawówkę od początku

Widzisz, może są za***iści goście, którzy po tysiąc razy będą tłymaczyć, że to jest litera A a to litera B - chwała im za to - tylko czy jeszcze są?

Ale większości przy tysięcznym takim gościu pytającym o ASPI, DMA, bitsetting, co kupić, strategie - po prostu się już nie chce

Nie jest bowiem domeną elit nauka czytania, szukania i rozumowania

A forum jest skarbnicą wiedzy magazynowaną przez lata i należy z niej korzystać

Chcesz wiedzy - to masz wędkę a nie rybę

Poza tym wiedzę te gromadzimy nabywając ją sami

Po to te wykresy, testy, biosy

Sami je zmieniając sami dochodzimy do wniosków dzieląc się z innymi i na tym polega ta wiedza

Może chciałbyś przyłączyć się do tworzenia

Może wgrasz te biosy, nagrasz ze sto płytek, porównasz, zamieścisz wykresy, przedstawisz wnioski...

Wymagać to sobie można, ale może wpierw trochę od siebie a nie rzucać teksty w stylu: "Nie pisać że było tylko dawać mnie tu!"

Bo właśnie, że akurat odpowiedź na twoje wcześniejsze pytanie o biosy serii 8.xx a 1.xx w tym temacie już była bo sam sprawdziłem

Tak więc łopatka w dłoń!

I nie ten ton!