Cytat:
pepperman napisa***322;(a)
do testów podchodzę z zapasem zdrowego rozsądku bo nie raz zdarzyło się, że testy różniły się na różnych stronach (może nie w 100%)......co do ekonomii...nie wiem czy wiesz, ale przypadek Veblena i efekt snoba to to samo...chyba, że tworzysz nową ekonomię....a to, że dana stacja kopiuje jakieś zabezpieczenie lepiej, nigdy nie było elementem, który miał przeważyć szalę mojego wyboru....ma to sens jedynie wtedy, kiedy, że z góry przewidujesz, że będziesz takich płyt dużo kopiował....
ps. jeszcze raz powtarzam...dlaczego Liteon nie dostarcza transportów do sprzętu audio?...pozdrawiam
|
Czy mozesz podac chociaz 4 przpadki kiedy testy sie roznily (chodzi teraz o nagrywarki).
Plemnik - calkowicie sie z toba zgadzam, nie wiem czemu ludzie nie wierza tym testa na cdrinfo.pl Sobal sie tam meczy a niektorzy jeszcze takie glupoty wypisuja, typu nie wierze. Ja nie wiem na czym twoje poglady sa otparte, ale mysle, ze na opini podworkowej np. Liteon jest nie dobry bo tani, gowno prawda. Teac niby jest super nagrywarka a SD nie bierze. Kup co chcesz i nie zasmiecaj forum, a jak ci sie cos nie pasuje to wejdz na cdrinfo.pl testy i popatrz kto jest tam najlepszy, a nie na opini podworkowej bedziesz sie opierac. Powiesz ze teac jest na dlugie lata, ciekawe kto za 5 lat bedzie jeszcze nagrywarek uzywal, napewno cos wyjdzie nowego, bo okres "przyspieszania" nagrywarek juz sie skonczyl.
greetz
P.S.
Nie mowie ze teac jest do dupy tylko chcialem Ci uswiadomic, ze opinia podworkowa znacznie sie rozni od testow.