Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.10.2006, 17:50   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
@andrzejj9 nie instaluj od nowa Windowsa. Odpal laptoka z WindowsCD i przeprowadź naprawianie. Wszystkie pliki systemowe powinny zostać skopiowane z płytki instalacyjnej
Próbowałem wcześniej, ale nic to nie dawało, pewnie wprowadzał zmiany tylko w tym drugim systemie..

Tymczasem zainstalowałem nowy system, ale dalej dziwnie to wygląda. Pojawiają się do wyboru dwa systemy, z czego drugi nie działa, a wejście do przywracania ustawień fabrycznych przez ctrl+F11 przy uruchamianiu komputera, nie działa.. Chyba w takim razie zainstaluję Partition Magic, usunę wszystko oprócz partycji z Windowsem i zostawię już tylko ten system. Ale dalej nie podoba mi się to, że nie mogę się dostać do tej ukrytej partycji.. Ani wgrać z niej systemu, ani żadnego oprogramowania..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post