Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.10.2006, 23:41   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Pod wzgledem mocy - akurat na odwrot. Kazdy robi to co lubi. Z reszta sa do troche innych celow - wiatrowki sa do tarczy i puszek, a asg do strzelania do ludzi ;-).
a skąd ten pomysł, że wiatrówki nie są do strzelania do....

a serio to poranna sesja, jakieś 20-50 śrutów, fajnie człowieka zbiera do kupy

strzelam z pierwszego piętra w ogródek, cele nieodbijające zbytnio śrutów, wiatrówka chyba mieści się w normie tych słabszych - nie wiem, bo sprężyna była zmieniana prawie własnoręcznie i docinana z innej. w moim przypadku to i tak nie istotne - kałacha i tak mam zakopanego
wracając do tematu to strzelam nie bojąc się niebezpiecznych rykoszetów - kąt i ściany z 3 stron.

jak słucham co trochę o gościach strzelających z wiatrówek do ludzi, samochodów, kotów itd. to dochodzę do wniosku - zabronić kamieni! bardziej niebezpieczne! wydawać pozwolenia na kamienie!

a na fińskie noże kuchenne.........mam taki jeden - da się naostrzyć jak brzytwa - sprawdzałem.

więc wracając do relaksującego działania strzelania to polecam wszystkim w bezpiecznych warunkach. koncentracja do strzału poprawia całodzienną a zadowolenie z trafienia poprawia ogólne.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post