Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2006, 20:45   #8
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez gwizdek1982
hmm używałem płyt varbatim 16-32 ultraspeed myślałem że tą płyte nagram taż z prędkością niższą niż 16 no ale nieudało się, a kupiłem tą bo innych w tesco niema no ale miałem moją poczciwa dysanke 210 MB na która wcześniej nagrywałem wszystko no ale też pruba nagrania mp3 oraz danych legła w gruzach więc niemam pojęcia dlaczego nienagrywa płyty którą wczesniej nagrywała , wysakuje komunikat że coś tam z bilansem mocy przy każdej prubie, nagrywam używając starego poczciwego nero 7 więc chyba program jest oki
Właśnie tak myślałem. Tych płyt ta nagrywarka nie nagra.
Musisz szukać takich z indexem 4-10x (tzw high speed).

Co do starego dysana 210Mb, to możliwe że po prostu się skonczył.