Dyskusja: Laptop kupno
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.10.2006, 12:52   #103
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a propos Siemensa:
- w pracy kolega dostal Amilo wartego jakies 11 tysiecy (nie wiem jak to mozliwe - ale bylo to dwa lata temu) i po pol roku nie dziala w nim karta dzwiekowa, mial problemy z klawiatura, padl dysk, nie dzialala irda - zakladam ze kolega nie gral nim w football, bo w poprzedniego IBM uzywal prawie 5 lat i nadal byl sprawny (choc przypominal eksponat muzelany i taka tez mial predkosc)
- nie wiem, jak wyglada serwis notkow, ale po moich przejsciach z serwisem komorek NIGDY wiecej w moim domu nie pojawi sie nic z plakietka Siemens (tak, wiem ze serwis to wynajeta firma zewnetrzna, ale skoro firma pozwala na tak totalne olewanie klienta przez swojego podwykonawce, to ja olewam firme - generlanie kilkanascie razy wymieniano mi uszkodzony sprzet na kolejny uszkodzony egzemlaz - mile, prawda?)

oczywiscie sa ludzie zadowoleni z tej firmy, ale coz, ja sie zrazilem i dziele sie opinia
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post