Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.10.2006, 23:41   #205
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Byłem dzisiaj u dziadków i w kopercie z fakturą za telefon przyszedł nowy regulanin od tepsy - w tym również Neostrady. Może się mylę, ale czy przy zmianie regulaminu nie przysługuje mi prawo wypowiedzenia umowy? Bo jeśli tak.. to może jednak na tą nową promocję Neo się załapię
Chyba masz rację - przy zmianie regulaminu masz prawo bez konsekwencji zerwać umowę - tylko trzeba się co do tego upewnić - i chyba trzeba to zrobić do końca października - bo nowy regulamin wchodzi od grudnia chyba ??

Ciekawe czemu niektórzy mieli ten regulamin w kopercie z rachunkiem - a niektórzy nie (np. mój Wuja dostał - a mój Ojciec już nie ...)

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Czekać można w nieskończoność (dobrze o tym wiem..), a jeżeli jest obecnie promocja, która odpowiada mi pod względem warunków, to czemu nie skorzystać?
Sporo racji - ja ( konkretniej Ojciec - tylko, że to ja płacę ) mam umowę do końca stycznia - czyli do końca roku muszę się na coś zdecydować - i chyba jednak przejdę na neo 512 na te dwa lata - cena i prędkość mi odpowiada - a wątpię, aby przed końcem roku pojawiła się jakaś dużo lepsza oferta konkurencyjna - a co do umowy na dwa lata - owszem - nie lubię takich - ale jak mam wziąść znowu 256 na rok i płacić - uwzględniając promocję - średnio 71,58 zł przez rok - to już chyba wolę umowę na te dwa lata - średnio wyjdzie 49,50 zł i to z wyższą prędkością ....
Bo z tym czekaniem na konkurencje to wyjdzie tak, że musiałbym zrezygnować z łącza stałego i czekać aż się coś taniego pojawi - trochę bez sensu ... nieprawdaż ??

Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 20.10.2006 o godz. 23:44
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post