Cytat:
Napisany przez REv
 Tak Reetou masz racje ,ze na muzyce w szczegolach sie dobrze nieznam.Nigdy nie mialem z nia problemow,to po co bawic sie w szczzegoly?.
Zawsze uzywalem tak jak Joujou napisal i poleca ten "dbpowerAMP" .Nigdy nie bylo z nim problemow i tez jooujou ma racje ze jest chyba najlepszy MP3 konwerter na rynku. Co do 8000kHz to kropek nie wstawilem,a co do komwertu na MP3 to czemu bez sensu?.Jak komp nie moze mu ruszyc tych plikow co ma, to chyba musi to jakos przerobic.
Jak dbpower mu to dobrze przerobi na MP3 to juz nie bedzie zadnych problemow z wypaleniem tych MP3 na CD.
Mowiac CD chodzi mi o format jaki jest na muzycznym cd-(co jest chyba WAV) a nie zeby to wypalil jako MP3.
|
Czy gdzieś tu wypowiadał się Reetou, bo ja jakoś nie widzę

.
To, że nie miałeś problemów nie oznacza, że Twoje rady są poprawne, bo nie są. Po co konwertować do mp3 jeśli chcesz wypalić na CD-Audio ?, czy jak zgrywasz z płyty CD to najpierw robisz mp3-kę, a potem nagrywasz na CD ? - bzdura.
Zresztą to co pokazał joujoujou w dbpowerAMP to konwersja od razu do wav-a zgodnego z CD-Audio, a nie do mp3 więc nie wiem po co w ogóle ta cała historia z mp3.
Proponuję przed udzielaniem rad innym trochę poszerzyć wiedzę, bo można tylko komuś zaszkodzić i wcale nie piszę tego złośliwie, ale z myślą o Twoim interesie - uwierz mi.
pozdrawiam