Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2006, 02:29   #11
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to prawda ze złośliwością rzeczy martwych...czym coś bardziej ważne tym łatwiej coś się stanie.

ja np. zdjęcia archiwizuję na 2 różnych CD (Verbatim, Plextor) i na multisesyjnym DVD, które kopiuje jak się zapełni. czyli mam 4 kopie plus to co jeszcze nie odjechało w niebyt z komputera. paranoja? nie!

płyty z zeszłego roku były wszystkie testowane - na razie ok, ale jak coś mi się przy następnym teście nie spodoba.....to wiadomo
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post