Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2006, 21:56   #3
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Romanow
Witam wszystkich!!!

Chciałbym prosić o pomoc, moze ktoś wie jak rozwiązać mój kłopot. Ostatnio przy nagrywaniu DVD w trakcie weryfikacji występują mi błędy o treści" Sektor xxx na dysku ma inną wartość niż źródło. Mam WinXp i dzieje się to na obu nagrywarkach tj LG H10N i starszej HiVision. Próbowałem nagrywać pod WinXP-PE żeby wykluczyć Windowsa, ale było to samo. Zmieniałem już taśmy, włączałem DMA - cały czas jest to samo. Nie wiem już czego mógłbym jeszcze spróbować. Może ktoś zna rozwiązanie mojego kłopotu??

Roman
To bardzo złożony problem na który ne ma jednoznacznej odpowiedzi

Dlatego, że może on powstawać z wielu przyczyn

Z tego co piszesz i co eliminowałeś pokuszę się o stwierdzenie, że może być to:

1. Program nagrywający - nie piszesz jaki to, ale po komunikacie domyślam się, że to Nero

Być może ostatnio aktualizowałeś do jakiejś innej, wyższej wersji

Zwłaszcza może być to przy Nero7 które jest w bardzo wielu przypadkach dość problematyczne - głównie chodzi o wcześniejsze wersje

2. Nośniki użyte do nagrywania - także nie piszesz jakie, ale mogą być kiepskie

To też może być prawdopodobną przyczyną

3. Inne - czasami nie do wyłuskania, np. sterowniki do płyty głównej, ASPI (choć niby Nero ma swoje), nadmierna temp. w obudowie, itp.