Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2006, 01:29   #1
patii
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.09.2006
patii w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nowa płyta navi blaupunkt dx 2007 vw

Witam!!!!

Założyłem ten post z myślą o tym abyśmy sięw nim wypowiedzieli na temat doświadczeńz używaniem nowej płyty jaka niedawno wyszła i pojawiła sięna osiołku, a mianowicie wersji 2007 pl. Dotąd używałem starszej wersji poruszałem sie po głównych trasach i po wrocłąwiu i nie miałem zbytnio do niej pretensji, pomijając fakt, że nie miała "wiejskich" dróg, co sprawiało że byłą przydatna głównie w dużych miastach, gdzie wszystko było ok np. Wrocław. Teraz mam nową płytkęwypaliłem ją starym sposobem no i problemów co nie miara. Płytka chodzi, są wioski i wioseczki zapowioadało sie znakomicie, wszystko jest ale prawie wszystko źle!!!!! Co jest? Wpisuje jednąwioche koło mnie i jest ok, a wpisuje innną i już każe mi jechaćgdzieś w drugą stroną, jak jade po drodze która jest w niej wpisana i prowadzi do celu to pokazuje że mam zawrócć (nie off road!!!!) i że mam 20 km do celu wjade i z 20 km robi sie że dojechałej do obszaru wokól celu czy jakoś tak. I wiele wioch ma namieszane ale jeszcze dokładnie nie spradziłem.

Piszcie o swoich doświadczeniach tu!!!!!

Płyta nie jest warta swoich pieniędzy!!!
patii jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online