Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2006, 13:47   #1622
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
Mylisz się i to bardzo.

Niektórzy pisali o problemach z gmail itd...Jakiś czas temu były problemy z szukajką na forum...
1 blad naprawiony wieki tamu - wooow...
Cytat:
Napisany przez @ndy
Firefox zdobywa rynek nie dlatego, że był pierwszy niż "darmowa" Opera tylko dlatego że ma znakomite możliwości.
lol wlasnie cos mu kiepsko idzie bo procentowo to Opera ma ostatnio wiekszy zysk - lol.
Cytat:
Napisany przez @ndy
Jaka zgodność z IE. Ehhh. IE nie narzuca żadnych standardów i takie myślenie jest błędne!
Bledne to jest twoje myslenie - piszesz o stronkach sypiacych sie w operze - te stronki w 100 procentach sa pisane tak aby wygladaly ok w IE lub uzywaja tagow rozpoznawanych tylko przez IE, nie sa zgodne z standardami ale sa zgodne z IE - niektore z tych www FF wyswietla poprawnie - zgodnie z IE. Co z tego ze wiekszosc przegladarek wyswietli je zgodnie z specyfikacja czyli niezgodnie z zamyslem autora skoro FF i IE je wyswietla nie?

Cytat:
Napisany przez @ndy
Nie pluginy tylko Rozszerzenia!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plugin

Cytat:
Napisany przez @ndy
Zobacz sobie co dzięki "rozszerzeniom" można zrobić z Firefoksa. Zrozumiesz, że jego możliwości konfiguracyjne są większe niż Opery
lol - 90%tego opera ma juz w sobie badz za pomoca widgetow... ale chyba nie o tym mowa - mowa o przegladarce a nie frytkownicy suszarkowej z dostepem do neta...

Cytat:
Napisany przez @ndy
To że akurat tobie wystarcza Opera nie znaczy że ma więcej możliwości niż Firefox.
Ale ja tego nie pisze... ja pisze ze dla mnie jest lepsza a do tego szybsza, mniej zasoborzerna itp itd

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post