Cytat:
Napisany przez @ndy
Mylisz się i to bardzo.
Niektórzy pisali o problemach z gmail itd...Jakiś czas temu były problemy z szukajką na forum...
|
1 blad naprawiony wieki tamu - wooow...
Cytat:
Napisany przez @ndy
Firefox zdobywa rynek nie dlatego, że był pierwszy niż "darmowa" Opera tylko dlatego że ma znakomite możliwości.
|
lol wlasnie cos mu kiepsko idzie bo procentowo to Opera ma ostatnio wiekszy zysk - lol.
Cytat:
Napisany przez @ndy
Jaka zgodność z IE. Ehhh. IE nie narzuca żadnych standardów i takie myślenie jest błędne!
|
Bledne to jest twoje myslenie - piszesz o stronkach sypiacych sie w operze - te stronki w 100 procentach sa pisane tak aby wygladaly ok w IE lub uzywaja tagow rozpoznawanych tylko przez IE, nie sa zgodne z standardami ale sa zgodne z IE - niektore z tych www FF wyswietla poprawnie - zgodnie z IE. Co z tego ze wiekszosc przegladarek wyswietli je zgodnie z specyfikacja czyli niezgodnie z zamyslem autora skoro FF i IE je wyswietla nie?
Cytat:
Napisany przez @ndy
Nie pluginy tylko Rozszerzenia!
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plugin
Cytat:
Napisany przez @ndy
Zobacz sobie co dzięki " rozszerzeniom" można zrobić z Firefoksa. Zrozumiesz, że jego możliwości konfiguracyjne są większe niż Opery
|
lol - 90%tego opera ma juz w sobie badz za pomoca widgetow... ale chyba nie o tym mowa - mowa o przegladarce a nie frytkownicy suszarkowej z dostepem do neta...
Cytat:
Napisany przez @ndy
To że akurat tobie wystarcza Opera nie znaczy że ma więcej możliwości niż Firefox.
|
Ale ja tego nie pisze... ja pisze ze dla mnie jest lepsza a do tego szybsza, mniej zasoborzerna itp itd