Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2006, 14:32   #1625
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No widzisz smartek - ja chce to wlasnie przekazac - ze kazda z tych przegladarek ma swoje wady i zalety ale @ndy tego nie zauwaza i idzie w zaparte ze FF jest idealny... sa 2 typy ludzi zwiazanych z komputerami (2 typy informatykow / szkol programowania) - "sluzy do" i "moze sie przydac" - @ndy wybral to drugie podejscie, ja to pierwsze...

@andy - wtyczki/pluginy/rozszerzenia - jedno i to samo, okreslenia roznia sie zaleznie od programu, to ze w FF znacza co innego to po mnie splywa

Statystyki andy statystyki (ie stracil 1% rynk w ostatnim (zdaje sie) kwartale z czego 0,7 na rzecz opery)

@ndy slepy jestes- FF tez mase stron rozsypuje ale kto by sie tam przejmowal nie? w koncu to Opera jest be. - majaczyc zaczynasz.

btw co do kodu - zainteresuj sie troche i bedziesz wiedzial ze opera dobrze sobie radzi ze zlym kodem - glowne powody rozsypywania sie to ignorowanie takich rzeczy jak domyslny margines czy padding - 1 div sie na ekranie nie zmiesci i juz stronka idzie w strzeppy, tak samo jest w FF.

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"

Ostatnio zmieniany przez REi : 23.10.2006 o godz. 14:38
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post