Cytat:
Napisany przez rork
|
ok dzieki za linka .. nie omieszkam tego zrobic ;]
i tak , wykres dotyczy verbatima jak w temacie./...
nagrywarka nie jest moja, tylko kumpla i na jego kompie wypalane bylo. aktualnie testuje nagryware i krazki na swoim, bo kumpel wyjechal poimprezowac ;], narazie bez zadnych update'ow biosa wyglada na to ze dwie z trzech plytek zostaly wypalone poprawnie... zaraz zaczne palic trzecia, jak skoncze umieszcze wykresy...
edit : po testach :
nie wiem co o tym myslec.. najlepiej chyba wyszedl wynik zółty, choć dziwią mnie takie skoki przy odczycie, no i skupisko PIF (miedzy 3.5 a 4.0) dla zielonej i żółtej jest w tym samym miejscu.. czerwona to juz totalna masakra.. :( na dziendobry PIF zyskał max 5 i ocene 84 + srodek.. najlepsze jest to ze w miejscach gdzie sa drobne ryski (nieuwaga przy przenoszeniu), wskazniki PIF nie są tak duże, choc blisko siebie są...
widac, ze na moim sprzecie i przy tej nagrywarce te plyty sprawuja sie różnie na podstawowym biosie... cóz, jak kumpel wróci, powiem mu zeby zrobił up'a i wtedy testowania ciag dalszy... poki co sprawdze czy ta plyta sie przekopiuje...
edit2 : sprawdzilem, przekopiowala sie... :)
tu dla porownania zajechana plyta verb. tez na skutek blednego przenoszenia -- bylem w szoku jak mi nagle bledy podskoczyly...
[img]http://henryk14.webpark.pl/po_*****_plyta.JPG[/img]