witam...
mysle bardzo intensywnie o czyms takim...
!NOWY DELL D620 CoreDuo/1GB/DVDR/NV-QUADRA GW/VAT (137180266) - Aukcje internetowe Allegro
zastanawia mnie tylko ta grafika w sumie za duzo o niej nie znalazlem w necie...
jak by byl tam jakis chociaz X1300 to pewnie juz bym wcale nie myslal ale sam nie wiem...
na powaznie to kupnem lapa interesuje sie moze z 5 dni... nie chce kupic badziewia bedzie mi ptrzebny do pracy... ogolnie cala branza informatyczna oprucz przynajmniej jak narazie obrobki grafiki...
tylko ze jesli ta grafa jest tak parametrami jak zintegrowana to szkoda mi pieniedzy troche...
ogolnie komputer podemnie... moze cos mi umknelo... napisalem do kolesia maila z kilkoma pytaniami co do gwarancji bateri wymiany czesci serwisu windowsa odbioru osobistego i juz sam nie pamietam czego jeszcze ale troche tego bylo zobacze co mi odpisze...
ale i tak chcialbym uslyszec Wasze opinie a moze macie cos podobnego w tej cenie... ??
z gory dzieki i pozdrawiam
EDIT:
dziwna sprawa tzn juz wczesniej mnie zastanawiala jest motyw taki ze w lapach proce core duo to do T2600 sa 2 mb tzn po 1 mb na rdzen a te po 2 mb na rdzen zaczynaja sie modele procow od T7200 a na tej aukcji pisze ze jest T2400 i 4 mb czyli cos nie halo albo ja jestem zle (albo nie ) doinformowany ?