Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2006, 06:26   #1034
Slavekx
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 19.12.2004
Slavekx zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
Nie radzę Ci polegać bezgranicznie tylko na marce - nawet takiej jak Verbatim.
Nie jestem żadnym markomanem!
Dawałem temu wyraz w innych wypowiedziach. Platinium wybrałem ponad 2 lata temu, gdy kupiłem Pionka 108 i to na podstawie doświadczeń innych użytkowników (znajomych) Pioneer'ów. Temat markowych płyt (co partia, to inna jakość) jest mi znany z forów i właśnie dla tego nie widziałem powodu, by ich używać. Płytki kupuję na sztuki i każdą oglądam mimo, że przy tej cenie nie powinienem.

Cytat:
Każdy ma swoje metody, dla mnie nie jest problemem raz na pół roku sprawdzić co jest dobrego na rynku i zrobić zapas na kolejne pół. Są to niewielkie koszty i zabawy przy tym sporo .
Też sprawdzam, ale nie zawsze chce mi się wydawać naraz ponad stówę, bo potrzeb mam więcej niż kasy...
Cytat:
Każdy napęd również inaczej nagrywa na płytach, przykładowo na LiteOn-ie wyśmienicie paliły się Platinum, za to na BenQ-u fatalnie.
... i właśnie (między innymi) dla tego wybrałem Pionki - też po "studiach" różnych forów...
Cytat:
Fakt, że jest nieco zużyta jest tu zaletą, bo jeśli taki napęd odczyta płytę w ten sposób to nowy może zrobić to tylko lepiej.
Tyz prowda !
Slavekx jest offline   Odpowiedz cytując ten post