Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2006, 23:55   #297
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sonne Podgląd Wiadomości
Hej

Mam pytanie. Jak już gdzieś tu na forum pisałam, mam swoją pierwszą w życiu nagrywarkę DVD. Jest to LG GSA-H22L Lightscribe.
Niedługo mam zamiar kupić sobie stacjonarny otwarzacz DVD i zależy mi, aby płyty były dobrze wypalone, tak żeby można je było odczytać wszędzie.

Ktoś poradził mi abym kupowała tylko płyty Sony+R, TDK+R itd. i przy nagrywaniu ustawiała w Nero Expres "Book Type Set" z "auto" na "DVD-ROM" lub w Nero Burning ROM zmieniała "bitsetting" na "DVD-ROM".

Czy to dobra rada??
Witamy na forum

Jak to miło, że przybyła nam nowa koleżanka
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Co do zmiany bitsettingu na DVD-ROM, to zdecydowanie

Co do nośników, cóż, każdy ma tylu zwolenników co przeciwników, więc wybór nie będzie łatwy...

Lepiej bym tego nie ujął

Jeśli chodzi o nośniki jedno jest pewne, że nie warto kupować tych najtańszych, gdyż po nagraniu będą mogły służyć jedynie jako podstawki pod piwo. Tutaj bardzo dobrze sprawdza się powiedzenie, że chytry dwa razy traci

A co do tego, które płytki lepsze, to ilu ludzi, tyle opinii...