Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2006, 12:50   #11
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Qbi@k Podgląd Wiadomości
Ja nie mialem z tym problemu
Chcesz powiedziec ze jedno duze kwadratowe okno foobara jest skomplikowane?
no to gratuluję, szczególnie, że w starszych wersjach trzeba było wejść do preferencji i tam to zmienić, tylko nie wszystkim chce się tego szukać, bo zazwyczaj chodzi o słuchanie muzyki a nie grzebanie w ustawieniach
Cytat:
A czegoz w opcjach nie mozesz znalezc? W wersji 0.8.3 troche interfejs opcji byl pogmatwany ale teraz?
patrz co napisałem powyżej, chociaż w nowszych wersjach nie jest to już aktualne to nie zaprzeczysz, że zmiana głośności to podstawa, o innych rzeczach się nie wypowiem bo nie ma po co roztrząsać kolejnych spraw, jesteś na forum foobara to widzisz jakie problemy mają nowi np.: ta cała historia z wyglądem itp. ...
Cytat:
Chodzi mi o pamiec RAM. I nieporownuj jakiegos starocia (2.95) do foobara Winamp 5 vs Foobar2000 0.9
nooo, pamięć ram to ważna sprawa , taką wersję porównuję jakiej używam, bo nie zmieniam w ciemno na nową jeśli nie ma takiej potrzeby ...
Cytat:
No to przesiadam sie na gg W koncu tak duzej roznicy nie ma miedzy Miranda a Gadu-gadu w zuzyciu "energi"
dawaj, dawaj ...
Cytat:
A czy ktos broni?
nieeee, ale i tak nie rozumiesz jak inni jeszcze nie przesiedli się na foobara, hmmmm

Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
To Winamp nie gra ?
jak wciśniesz STOP to nie

pozdrawiam