Cytat:
Napisany przez Qbi@k
Ja nie mialem z tym problemu 
Chcesz powiedziec ze jedno duze kwadratowe okno foobara jest skomplikowane? 
|
no to gratuluję, szczególnie, że w starszych wersjach trzeba było wejść do preferencji i tam to zmienić, tylko nie wszystkim chce się tego szukać, bo zazwyczaj chodzi o słuchanie muzyki a nie grzebanie w ustawieniach

Cytat:
Napisany przez Qbi@k
A czegoz w opcjach nie mozesz znalezc? W wersji 0.8.3 troche interfejs opcji byl pogmatwany ale teraz?
|
patrz co napisałem powyżej, chociaż w nowszych wersjach nie jest to już aktualne to nie zaprzeczysz, że zmiana głośności to podstawa, o innych rzeczach się nie wypowiem bo nie ma po co roztrząsać kolejnych spraw, jesteś na forum foobara to widzisz jakie problemy mają nowi np.: ta cała historia z wyglądem itp. ...
Cytat:
Napisany przez Qbi@k
Chodzi mi o pamiec RAM. I nieporownuj jakiegos starocia (2.95) do foobara  Winamp 5 vs Foobar2000 0.9
|
nooo, pamięć ram to ważna sprawa

, taką wersję porównuję jakiej używam, bo nie zmieniam w ciemno na nową jeśli nie ma takiej potrzeby ...
Cytat:
Napisany przez Qbi@k
No to przesiadam sie na gg  W koncu tak duzej roznicy nie ma miedzy Miranda a Gadu-gadu w zuzyciu "energi" 
|
dawaj, dawaj ...
Cytat:
Napisany przez Qbi@k
A czy ktos broni? 
|
nieeee, ale i tak nie rozumiesz jak inni jeszcze nie przesiedli się na foobara, hmmmm
Cytat:
Napisany przez M@X
To Winamp nie gra  ?
|
jak wciśniesz STOP to nie
pozdrawiam