Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2006, 22:44   #1728
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@ndy owszem firefox jest super itd. opera jest be, owszem nie wiem nic o przeglądarce której używam...

Przeglądarka mam mi służyć do przeglądania www... gdyby IE 6 miał zakładki to bym IE 6 używał a nie operki... i kto wie czy całkiem nie przejde na IE 7 coraz bardziej mi się podoba... mimo tego iż jest jak by to nazwać ułomna ... tylko z tego względu że ma dzióry... (windows też ma i co jade na XP SP2 bez żadnych aktualizacji jakie się pojawiły na windows update, i system śmiga super, może to zasługa Outpost Firewall i nod32)

A co do znajomości przeglądarki jedynie co mam ustawione to zakładki i stronke startową, i nic ponadto w operce nie ustawiałem i działa już tyle czasu ...

A bittorenta, emila i irca nigdy w operce nie użyłem... jak to mówią jak coś do wszystkiego to jest do niczego

1. emial -> Outlook Express <-- do wysłania jednego emaila na miesiąc i debraniu dwóch wystarcza mi w zupełności
2. bittorent -> utorrent <-- i tak mu nic nie dorówna
3. irca <-- nie używam