Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2002, 16:26   #10
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Dawid Partyka - Koli napisa***322;(a)
Ja osobiście jestem pewien na 100% że jest dto wykonania. Kwestia dokładnych obliczeń na płycie CD połozenia danego sektora. robiłem doświadczenia związane z nanoszeniem ringów na CD i efekt jest taki że jestem w stanie nanieść ringi na CD tak aby były widzialne gołym okiem.
Madrze piszesz ale pamietaj i o tym, ze F1 robi to w naprawde wielu "odcieniach szarosci" i naprawde ladnie to widac. To juz nie jest az takie proste Rozmawialem z kims kto podobno cos czytal o tym i rzekomo pewne pikantne szczegoly zwiazane sa z konstrukcja glowicy lasera. Ale, jak dotad, sprawa nie potwierdzona.

Dodam jeszcze, ze pewna grupa ludzi narzeka na dzialanie T@2, moj egzemplarz dziala prawidlowo ale znam ludzi np. w USA ktorzy zwrocili sprzet poniewaz nie dolaczona jest absolutnie zadna dokumentacja jak z tego korzystac i czesc ludzi zwyczajnie twierdzi ze nic z tego nie wychodzi. A az tak glupi nie sa zeby nie wiedziec, ze potrzebne jest Nero 5.5+ wiec moze i jest jakis problem. Ogolnie faktycznie dziwne, ze taki bajer a nie ma ani slowa w szczegolach jak z tego korzystac.
Przydalalby sie nawet oddzielna broszurka moim zdaniem.

Ostatnio zmieniany przez Salvad0r : 11.11.2002 o godz. 16:34
Salvad0r jest offline