Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2006, 23:55   #793
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu Podgląd Wiadomości
Marcinkiewicz chce powrotu SKM na linie Wawerska (chociaz to za jego rzadow ja przeniesli na Rembertow) ... atrakcyjna propozycja ... Ciekawe co na to moja sasiadka Hania. W koncu to ona powinna przede wszystkim dbac o interesy Wawra.

A SKM by sie przydal i to bardzo ...
ciekawe masz sąsiedztwo

możesz być spokojny przed wyborami, to oni wszyscy chcą, jak najlepiej

Niedawno oglądałem regionalne komitety wyborcze na TVP 3 Szczecin i jak usłyszałem jeden "profesjonalnie" zrobiony spot, to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać

To był chyba jakiś komitet startujący do rady jakiegoś małego miasta - chyba Darłowa Mniejsza o to.. Wyglądało to mniej więcej tak:

W studiu siedzą trzy osoby. Nie ma żadnego podpisu, jaki to komitet, żadnych nazwisk - słowem: nic. Dziewczyna po środku zaczyna:
"Dzień dobry państwu. Jest ze mną pan Krzysztof, który startuje na burmistrza, a ja i Rafał startujemy do rady miasta. Dziękujemy za uwagę." ...i to wszystko!

Teraz, jak chce sobie poprawić humor, to od razu sobie to przypominam