Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2002, 19:14   #1
forest
odgrzewany user

Data rejestracji: 20.10.2001
forest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
mapsajm napisa***322;(a)
a) żyję w państwie wielkich przewrotów
b) mam dwudziestoprocentową szansę, że po skończeniu studiów, nie znajdę pracy
c) mój dziadek został zabity przez ludzi, którzy zasiadają dzisiaj w komisjach sprawiedliwości i w ławach poselskich, czasami na innych złotych stołkach - bo niezbyt podobało im się, że służył w AK
d) mój ojciec przez 20 lat był wyśmiewany jako syn zdrajcy ojczyzny, a potem jako prywaciaż wyzyskujący naród pracujący
e) jako ateista mogę czuć się troszkę przytłoczony dziewięziesięcioma pięcioma procentami katolików w naszym kraju
f) płacę swojemu operatorowi trzy razy tyle za kontakt z netem, co mój kumpel w szwecji, który zarabia trzy razy tyle, co ja
g) od czasu do czasu okazuje się tu i ówdzie, że jestem strasznym satanistą i co noc odprawiam czarne msze w swoim pokoju na drugim piętrze (notorycznie pojawiająca się policja ma na ten temat inne zdanie - aha, bryła, jeszcze raz, a naprawdę złożę ciebie w ofierze - ha!)
h) muszę pisać jakieś denne i oklepane tematy, które można przetłumaczyć na: "a teraz kochane dzieci, konkurs na najlepsze wylizanie d**y panu profesorowi z tytułem magistra albo i bez niego"
B. radykalne podejści do życia
a)w którym ich nie ma
b)wśród młodych ludi jest większe bezrobocie

e)myslę, że wśród tych 95% kilkanaście % może się nazwać katolikami, a reszta ma tylko taką etykietkę
f)ja płacę kilkadziesiąt razy więcej

h)jak najbardziej (niedoszły doktor z tytułem magistra kazący się nazywac profesorem)

Niektóre punkty pominąłem bo dotycza Ciebie, ale mnie na szczęście już nie.

Trochę więcej optymizmu
f.

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent
-Fundamental of Chess 1883
forest jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online