Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2002, 21:03   #4
lopus
WeldMaster

Data rejestracji: 16.08.2001
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
ike napisa***322;(a)
nagrywarka. oczywiscie ze nie:-D zreszta stracilbym juz chyba za duzo plyt w ten sposob

aha, napisalem tez maila do Koliego (ktory na cdrinfo.pl podal opis jak przetestowac nagrywarke, czy obsluguje safediska), a w odpowiedzi otrzymalem, ze safedisk nigdy nie wystepuje, gdy sa dwa tracki: dane i audio...
wiec teraz juz nie wiem... clony xxl pokazuje, ze to safedisk, wiec czym moge sprawdzic, zeby miec pewnosc i co to w ogole moze byc ??
no i jak to w takim razie przegrac ??
btw. to zrobilem owy test (http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/zab...isc-lista.php3) i nagralem plytke, ale niestety nie chcialo jej w ogole przeczytac! ani w nagrywarce, ani w cd-romie (samsung 40x)
wiec tym bardziej nie moge sprawdzic, czy pliki da sie przekopiowac potem na dysk, co jest warunkiem zdania egzaminu przez nagrywarke...
i nie wiem, czy byl to tylko przypadek i mam nagrac jeszcze raz, czy moze jest jakis konkretny powod...(wszystko robilem wedle polecen), plyty najzwyczajniej nie chce przeczytac, zupelnie jakby byla masakrycznie porysowana...

any ideas ?? please...
Chłopie ZRÓB obraz tej płyty NAGRYWARKĄ i nagraj z obrazu .Nie nagrywaj w locie.NIE używaj do tego napędu CDROM chyba ,że do danych.CDROMY mają za słabą korekcje błedów
lopus jest offline