Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2006, 08:57   #10
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mdm150 Podgląd Wiadomości
witam!
Te nec'ki to wogóle jakiś niewypał!
Nie radzą one już z lekko zadrapanymi CD.Wiem co piszę bo moja siostra ma ten shit i instalowałem na nim offica-płytka miała małą rysę- i kupa !
Ta sama płytka się instalowłla na innych napędach bezproblemowo ,tylko nas nim były problemy.
Pozdrawiam
ja tam nie mam problemów z necem a mam 4551 - fakt słaby czytnik - ale za to dobry palnik, na razie miał tylko kilka problemów z tanimi cd-rw

do odczytu mam archaicznego pioneera 104s (czyta wszystko, nawet to czego nie ma w specyfikacji czyli dvd+r)