Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2006, 19:45   #14
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez tpalarczyk Podgląd Wiadomości
Ja dziś sprzedałem ten shit, uff. Rok męki na NECku i już podziękuję tej firmie. Co z tego, że świetnie nagrywa jak czasem nawet sama nie odczytuje tego, co nagrała?!
Tak więc zastanawiam się nad kupnem LG LG GSA-H22L. Miałem wcześniej nagrywajke LG CD i do dziś działa tyle, że w kompie mojej dziewczyny . Sądzicie, że będzie to dobry wybór? Na plextora mnie nie stać
z necami jest jak z litkami - trzeba umieć się z nimi obchodzić
takich jak TY my rozumiemy, kup LG i zobaczymy czy podołasz temu zadaniu