Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.11.2006, 16:45   #257
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ricki Podgląd Wiadomości
Tylko sam sobie zaprzeczasz tym postem, podając linki do testów obu napędów. Tylko pioneer ma w zaletach "Very good DVD error correction ", a Benq jakoś tego nie ma
a, w którym miejscu to niby sobie zaprzeczyłem ?, przecież napisałem, że patrzę na ocenę przyznanych tzw. gwiazdek

to chyba oczywiste, że BenQ nie miałby ich więcej, gdyby miał gorszą korekcję, prawda ?, chyba, że to kolejny test z serii maniany i popeliny

przyjmując nawet, że BenQ ma gorszą korekcję to jednak płyt dobrych używa się raczej częściej niż jakiś podrapanych przez koty, starych, zapaćkanych brudem itp. , a wtedy szybkość zgrywania BenQ-a jest bez porównania do Pioneera

zaznaczam jednak ponownie, że ja nigdy nie trafiłem na płytę, której ten napęd by nie odczytał , może po prostu mam szczęście i używam samych super-płyt

pozdrawiam