Dyskusja: Jaki monitor LCD ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2006, 10:46   #210
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez oddwor Podgląd Wiadomości
A na przykład nowy, biały samsung 173p+ za 999zł
Mam go od początku, jak tylko się ukazały....będzie jakieś półtora roku prawie. Zadnych zastrzeżeń nie mam, chodzi tak jak i cały komp 24h/7dni w tygodniu.
Jeśli urządza cię 17 cali, to jest dobry wybór.

PS To on już kosztuje tylko 1k zł? No ja dałem chyba 1440 w proline i to była najniższa cena na rynku, a potem jeszcze zdrożały.

PS2 On nie ma żadnych przycisków do regulacji na obudowie, regulacja jest z poziomu softu. Może to kwestia gustu, ale ja nic nie zmieniałem z domyślnych.