Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2006, 17:43   #14
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez MnichR Podgląd Wiadomości
Witam...

Mam podobny problem jak powyrzszym cytacie...

Dawno nie nagrywalem plyt na moim sohw 832s, lecz ostatnio potrzebowalem wypalic kilka plytek, zakupilem Verbatimy x16 (MCC 004) - wczesniej uzywalem Verbow z mniejszymi predkosciami nagrywnia (chyba mcc 002...) i wypalalo idealnie, lecz teraz nowe x16, chcial nagrywac tylko 2.4x...
Wiec nagralem z takowa predkoscia, potem przetestowalem KProbe i wyszly mi straszne wyniki ;/
Tak wiec pomyslalem nad update BIOSu, gdyz mialem starego vs03 i tak sie zastanawiajac i czytajac to forum doszedlem do wniosku iz wgram CG5J - co uczynilem...

Teraz zaczyna sie problem z cytatu: wykrylo pieknie plytke, molgme nagrywac x4, x6 i x8 i wybralem pedekosc x4 (uzywajac Nero 6.3.1.10). Po chwili patrze, ze bufor napedu stoi na 6%, odczytu 100%, a nagrywania 1% i stoi. Teraz jak to pisze to jest nagrane 9% w czasie 48min O.o

To 1 moj problem tego typu, wiec nie wiem czy w innym programie tez tak by palilo, czy normalnie i sie zastanawiam czy to problem napedu/FW czy oprogramowania - moze mam za stare Nero

Jesli Ktos ma jakies sugestie, albo doswiadczenie z tym problemem plz help
Wgraj sobie lepiej bios VS0B

I spróbuj znaleźć płytki o indeksie nagrywania x8

Wykonać!