Cytat:
Napisany przez kizio
No, piszę do was z Visty. Trzeba przyznac ze wyglada nietypowo  , jutro może wrzuce kilka screenow.
|
hehe ja moje pytanie zadawałem z wyżej wymienionej visty

a teraz piszę na Fedora Core 6

(Boże dzięki Ci za linuxa i że miałem go na dysku i że wystarczyło gruba zainstalować i że jest compiz hahahahahaa

)
Otóż panowie, odradzam instalacje na wyżej wymienionym systemie programu Alcohol 120% gdyż w moim przypadku zaskutkowało to wywaleniem się systemu na plecy. Oglądałem pierwszy raz od paru miesięcy tzn BSOD... echhh te piękne niebieskie ekrany śmierci aż się łezka za nimi kręci nie widziałem ich w xp ale zobaczyłem w viscie i to pare razy pod rząd

heheheh. Za dużo procentów ma ten Alcohol bo vista powiedziała niet nie wstane

Swoją drogą to się zastanawiam nad dwiema rzeczami
1. Gdzie się podziały opcje po naciśnięciu F8 takie jak tryb vga, ostatnia dobra znana konfiguracja (która teraz by się przydała bo nawet tryb awaryjny nie chciał już działać, tryb przywracania usług indeksowych czy coś takiego) bo jest tylko :
tryb awaryjny
tryb awaryjny z obsługą sieci
tryb awaryjny z dosem
tryb normalny
heh troche zawęzyli pole wyboru
2. Czy zainstalować znów Viste (bo obecnej instalacji się nie da już chyba naprawić albo ja takiego sposobu nie znam

i pobawić się nią, spróbować zainstalować nero i modlić się zeby nie było tak jak z alcoholem

Czy zaistalować XP z powrotem i cieszyć się spokojem w domu i brakiem nękania przez brata który lubi mieć wszystko działające bez BSOD
heheh ale wywód napisałem

hehehheh pamiętajcieeeee nie instalujcie Alcohola a jak już to w najnowszej wersji jaka tylko wyjdzie

ewentualnie odpalcie zainstalowanego np z win xp na drugim dysku
hehe smiać mi się chce, dziwne że się nie denerwuje