Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.11.2006, 12:06   #909
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
zakompleksieni, doszukujacy sie wszedzie teorii spiskowych
szukajacy problemow w przeszlosci ...

a bezrobocie spada ... bo nie ma ludzi do pracy
wszyscy wyjechali
każdy widzi jacy są najlepiej to widać w Polsacie i TVN

o! dowiedziałem się, że mam kompleksy

a ja zawsze myślałem, że kompleksy mają ci co głosują na partie szczycące się wybitną inteligencją w swoich szeregach. mechanizm prosty - też chcą być inteligentni i się dowartościować ^_^

ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post