Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.11.2006, 14:20   #1135
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
@VIZZARD

ta zpewnoscia

pozatym czy to wazne bo jak dlamnie nie

ale jak nie masz nic innego do robienia to powodzenia w tropieniu bledow ort. na forum

Ja ich nie tropię

Po prostu wpadło to na mnie i spadłem z krzesła

Poza tym... zaraz zaraz...

O! Jest!

Cytat:
§ -2-
Korzystając z Forum dyskusyjnego należy przestrzegać zasad pisowni języka polskiego. Dotyczy to przede wszystkim ortografii (odwiedź so.pwn.pl w razie wątpliwości związanych z pisownią), właściwego używania wielkich liter (w szczególności nie należy ich używać wewnątrz wyrazów które nie są nazwami własnymi) oraz interpunkcji (w szczególności chodzi o używanie kropek). Zgodnie z normami panującymi w internecie, nie ma obowiązku używania polskich liter (tzn. litery polskie zastępuje się łacińskimi: prawidłowo - "z" zamiast "ż", nieprawidłowo - "rz" zamiast "ż").
Cóż mogę dodać...