Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.11.2006, 14:23   #58
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez silent22 Podgląd Wiadomości
brak mi słów ale ze mnie marny ojciec chyba sie powiesze. Zastanowcie sie niektórzy co piszecie bo brak mi słow. Marny z ciebie ojciec jak ci dziecko zepsulo karte sim do telefonu, . Chyba tez musisz do rodzicielstwa dorosnac bo mi jedyne co dziecko zepsulo to tv wiec mamy po jednej sztuce
Pozdrawiam wszystkich szczegolnie tych ktorzy starali sie pomoc

P.s.
Polecam moderatorom wyrzucic ten temat do kosza bo głupota co poniektorych razi
Temat zostawię, bo widzę, że nie został jeszcze zakończony, ale zgadzam się z twoimi uwagami. Wszystkie dalsze posty i wymądrzanie się co do opieki nad dziećmi będę, w miarę możliwości, usuwał.

Co do samej akcji, to wydaje mi się, że mógłbyś to dokładniej opisać - tzn. ile go używałeś, zaznaczyć, że jest prawie nowy, że oprócz ekranu wygląda na nówkę (jeśli tak) itp. Bo gdybym trafił na aukcję przypadkiem pomyślałbym, że ktoś chce się pozbyć złomu i szuka frajera. A akurat tak nie jest i przedmiot może być cennym nabytkiem dla osoby, która będzie umiała coś z nim zrobić.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post