Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.11.2006, 18:39   #934
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Sam miałem o to zapytać..

Bo jeśli chodzi o normalne funkcjonowanie, to Wrocław jest chyba w najgorszej formie od kilkunastu lat (przynajmniej odkąd ja pamiętam). Powrót z pracy do domu (ok. 3 km) zajmuje moim rodzicom od 30 minut wzwyż (zwykle ok. 45). Ja ostatnio jak musiałem po babcię do orgódka pojechać, to jechałem - uwaga - tam i z powrotem prawie 3 godziny!! W sumie będzie ze 20 km. W tyle to w normalnych warunkach można z Wrocławia do Warszawy pojechać, a nie przejechać część miasta w jedną i drugą stronę..

To już nie jest narzekanie dla zasady, tak złej sytuacji jeśli chodzi o komunikację we Wrocławiu (z którą notabene wszystko się wiąże - bo tego w życiu większości ludzi po prostu nie da się uniknąć) nie było jeszcze nigdy..

Nie bylo nigdy tak zle. Ale jak skoncza to bedzie super. Tyle drog to jeszzce nigdy nie wyremontowali. Nie wiem czy wiecej niz w warszawie, ale jakby to podliczyc to wyjdzie imponujaca liczba. Lepiej teraz postac w korku i miec dobre drogi niz miec zle drogi i narzekac ze dziurawe.
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post