Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.11.2006, 19:51   #8
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
to ci przyponne ...
rosjanie - czeczenow
francuzi - afroamerykan, islamistow i belgowow
belgowie - afroamerykanow, islamistow i francuzow
niemcy - caly wyzej wimeniony 'worek' ... plus turcy i polacy
dopisal bym tu jeszcze
polacy - zydow i innych religii
Ty tak możesz mówić. Ja tak mogę mówić, ale jednemu z liderów opozycji i zarazem wicemarszałkowi Sejmu to nie wypada. Ciekawe co by było gdyby coś takiego stwierdził Marek Jurek?

Cytat:
to co pisales wczesniej - ta to jest sie czym chwalic ... sorry ale oni czasu nie mieli bo sie ich wszyscy czepiaja
A jest.

Cytat:
moze zacznijmy od tego ze policja juz ma dosyc pis i ich rzadow
choc na nich glosowali ... maja dosyc wypelnania skarg emerytow
na wszystko i wszystkich - a wszystko to na prywatnym sprzecie
bo policji nie stac - a nie daj boze zarysuje radiowoz pod czas akcji ... noga dupa brama
tyle o policji ktora glosowala rok temu na pis ...
Dobry dowód na upolitycznienie policji.
Czy doczytałeś już ile pieniędzy będzie na policję w przyszłym roku?

Cytat:
ty spisz czy jestes sterowany radiem ... ?
tu nie chodzi o to ze beger kreci lody z pis'em - tylko ze pis kreci lody z beger ... i to jest od samego poczatku załosne
a ty probujesz rozkminiac ...
To politycy, aby utrzymać się przy władzy nie moga pozyskiwać innych posłów?
Mnie też się SO nie podoba, ale ja jestem w stanie przełknąć tę żabę, po to aby PiS dalej rządził. Ale czy to było celem faktycznym PiSu? Tego nie wiesz, bo nie pokazano całych negocjacji, ani nawet ich znacznej części.
Jakie koalicje musiał zawrzeć Silvio Berlusconi, aby utrzymać się przy władzy?

Cytat:
poprostu ... nasza dzisiejsza demokracja potrzebuje okolo 35 lat by dorownac tej
co ma wiecej honoru ... a gdyby taka afera miala tam miejsce wy***ali by z posad wszystkich w to zamieszanych ...
OOOOOOOOooo... Gdzie takie coś miało miejsce i dlaczego TVN tego nie puścił?
Przecież najlepiej można coś takiego ocenić przez porównanie z podobnymi sytuacjami. Ja takich nagrań i ich konsekwencji z innych państw nie znam, więc nie wiem.
NIedawno w GB był skandal wyborczy, w który zamieszane były trzy główne partie - konserwatyści, partii pracy i liberalni demokraci. Ugrupowania te w zamian za finansowe wsparcie kampanii wyborczych "handlowały" tytułami lordowskimi. Czy szefowie tych partii nadal pełnią swoje funkcje? Tak.
Też mi honor!

Cytat:
Napisany przez processor Podgląd Wiadomości
Szefem CBA jest polityk PiSu... wszystko na ten temat

Taką organizacją powinien zarządzać ktoś z zewnątrz, nieuwikłany w polityke i inne układy.
W jakim państwie demokratycznym organy ścigania, wojsko i inne służby nie są nadzorowane przez polityków? Jest takowe?

Pozdrawiam
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post