Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.11.2006, 16:41   #9
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez woitas Podgląd Wiadomości
wiesz, też sobie chwaliłem do czasu, gdy zostawiłem aparat w barku na 2 tygodnie, po czym po włączeniu mój a610 poinformował mnie o rozładowanych bateriach
jak siedział w barku to jak mógł się nie rozładować w 2 tygodnie? no jak?!!

ja jak pozaglądam do barku 2 dni to już się czuję rozładowany

a poważnie to w tej cenie można trafić na wszystko, jak sprawdzone to może być i dobre.

ja mam szybką ładowarkę, która źle ładuje (wyłącza się kiedy ma ochotę) i też czasami mnie trafia jak po kilku dniach widzę napis w okienku.

zobaczymy opinię następnego użytkownika - jak będzie ok to też sobie kupię taki zestaw
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post